Aware PWO – en riktig tryckare!

Pre-workout marknaden bara växer och växer, det kommer ständigt nya produkter samtidigt som många uppdaterar och förbättrar redan existerande produkter. Det är självklart spännande med nya pwo produkter men alla dessa välmöjligheter gör det inte lättare för dig som konsument att veta vilken produkt som passar dig bäst. En ny uppstickare på den svenska marknaden är Aware Nutrition med sin Aware PWO. Detta nya kraftpaket ska ge dig en brutal pump och styrka samt ett bra fokus som håller i sig hela passet. Det Aware har gjort annorlunda med sin pre-workout är att den är både en stimulerade- och pumpprodukt, du får med andra ord två produkter i en.

Innehållsförteckning

Innehållsförteckningen återspeglar det som produkten sägs göra. Du får 200 mg koffein per skopa, en dos som ska få de flesta personer att känna sig pigga och energirika. Citrullin malat, beta-alanin och arginin är tre populära ingredienser som är kända för att ge bra tryck och pump under passet. Väljer du att ta två skopor inför passet så blir det åka av, dock vill vi poängtera att 400 mg koffein är en väldigt stor dos och att det kan ge upphov till illamående, yrsel m.m. Var försiktigt!

Vi har själva prövat produkten vid några tillfällen och känner att man får det man betalar för. I vår mening får du just denna blandning av pump, stimuli och energi som du vanligtvis behöver två/tre produkter för. Effekten av varje enskild komponent är däremot inte lika stark som hos en renodlad pump- eller stimulansprodukt , men det är svårt att förvänta sig i och med att det ska vara en “all in one” produkt. Idag finns Aware PWO endast i en smak; Sura Colanappar. Vi gillar smaken och tycker att den är god, generellt tycker vi inte att smaken är det viktigtaste med en pwo, men det är alltid ett plus när det smakar bra. Dessutom har Aware annonserat med att det kommer släppas ytterligare en smak; Sur Vattenmelon. Det ska bli spännande att se hur den står sig mot Sura Colanappar.

Priset ligger på 349kr/st och det är 400 gram pulver per burk. Beroende på om du tar en eller två skopor per portion så får du mellan 18-36 serveringar per burk. Vi tycker att priset är rimligt med tanke på hur stort användningsområdet är. Skulle du köpa en enskild pump- och stimuliprodukt så skulle totalpriset med största sannolikhet landa över 349kr.

För att summera det hela tycker vi att Aware Nutrition har gjort ett bra jobb med att ta fram denna pre-workout. Det är en riktigt bra PWO med många funktioner, bra innehåll samt bra smak. Det är en väldigt bra produkt som kan vara värd att prova om du tröttat på den pwo:n du har just nu!

Du kan köpa Aware PWO hos Proteinbolaget!

Tryck här för att jämföra Aware PWO mot andra pre-workouts!

Senaste inläggen

kontakta oss: proteinkollen@gmail.com

Copyright © 2019 Proteinkollen. All rights reserved.

Vi förespråkar en hälsosam livsstil. Produkterna som visas på sidan bör inte användas som ett alternativ till en varierad, balanserad och hälsosam kost. Vissa kosttillskott ska ej användas vid graviditet eller ammande. Om Du lider av sjukdom, har allergier eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder någon av de produkter som visas på sidan. Om du är osäker på vad som är rekomenderade doseringar, dagliga intag etc. hänvisar vi dig till www.livsmedelsverkets.se riklinjer och rekomendationer. 

Vi tar inget ansvar gällande eventuella brister på produktens kvalitet, försenade leveranser eller övriga problem som kan uppstå i samband köp av en produkt som visas på sidan. All information som presenteras är hämtad från respektive återförsäljare. Proteinkollen.org deltar i några olika affiliate-program som ger oss ersättning för varje genomfört köp som sker via  våra länkar på sidan. Vi presenterar endast produkter från de återförsäljare som ingår i de affiliate-program som vi själva ingår i. Tredje part kan när som helst ändra eller avbryta kampanjer/erbjudanden och Proteinkollen kan ej hållas ansvarig för felaktig information. Även priset på produkterna kan komma att ändras utan att proteinkollen kan hållas ansvarig. Det finns ingen garanti för att återförsäljaren som kunden slussas vidare till alltid har det bästa priset på den specifika produkten. 

 

×
×

Kundvagn