Bästa BCAA 2020

Vi fortsätter med de bästa produkterna inom varje kosttillskott och idag har vi aminosyror och närmare bestämt BCAA på schemat. Vi har tidigare skrivit om de bästa pwo produkterna samt de bästa funktionsdryckerna, kika in dom efter det här inlägget vettja! Tillbaka till dagens agenda, BCAA, vi tänkte kort gå igenom vad BCAA är samt varför det är ett bra kosttillskott, slutligen delar vi med oss av de tre bästa BCAA produkterna enligt oss!

Vad är BCAA?

BCAA är en forkortning för branched chain amino acids eller på svenska grenade aminosyror. Detta är kortfattat proteinets byggstenar och är en viktig del i att du kan bygga och behålla muskler. Aminosyror återfinns med andra ord i allt protein som vi får i oss genom att äta t.ex. kyckling eller kött. Det finns både essentiella och icke essentiella aminosyror. De icke essentiella aminosyrorna är de som vår kropp själv kan skapa och de essentiella är då de aminosyror som vi måste få i oss genom kosten på något sätt.

För oss som vill bygga muskler är proteinsyntens något som alla bör känna till. Du kan tacka proteinsyntesen för alla muskler du byggt och någonsin kommer att bygga! För att stimulera proteinsyntes krävs det att vi tillför kroppen en tillräckligt stor mängd protein, man brukar säga att 20-30 gram protein är en bra riktlinje. En skopa BCAA burkar innehålla cirka 10 gram protein men då detta protein redan är nedbrutet brukar det vara tillräckligt för att stimulera din proteinsyntes till max! BCAA är alltså ett kosttillskott som ska underlätta ditt muskelbyggande samt att bibehålla muskler under en diet eller liknande.

Varför ska jag köpa BCAA?

Som vi ser det finns det en del olika tillfällen då du kan ha nytta av en bra BCAA produkt. Först och främst är det ett väldigt bra kosttillskott att ta innan och/eller under träningspasset. Detta för att säkerställa att det finns protein tillgängligt i kroppen under träningen samt för att stimulera din proteinsyntes som vi skrev om tidigare. Det här kommer hjälpa dig att säkerställa att du inte går miste om några gains. Ytterligare ett bra tillfälle att ta BCAA är om du har svårt för att äta frukost eller fastar. Det är inte optimalt att gå utan något som helst protein i kroppen fram till lunch men vissa har ingen aptit på morgonen, du kan då snabbt och enkelt sänka en skopa BCAA så du vet att klarar dig till nästa måltid.

BCAA är ett kosttillskott som vi alltid tar innan träningen oavsett hur mycket vi har ätit innan egentligen, det är något med att säkerställa proteinintaget som känns bra. Dessutom har många BCAA också väldigt goda smaker, det är lite trevligare att sippa på det än enbart vatten.

Topp tre bästa BCAA för 2020

1. XLNT Sports BCAA

XLNT Sports BCAA kommer in på första platsen för bästa BCAA 2020! Grymma smaker och en hög kvalitativ produkt motiverar placeringen! Köp den här!

2. Optimum Nutrition Amino Energy

Optimum levererar som vanligt en grym produkt med bra smak och innehåll. Utöver BCAA får du även koffein, en superkombo inför ett gympass! Köp den här!

3. Ghost BCAA

Ghost är ett spännande bolag med coola produkter, smakerna är ofta i samarbete med välkända godissorter eller andra goda saker. Deras BCAA får en tredje plats i år på bästa BCAA listan! Köp den här!

kontakta oss: proteinkollen@gmail.com

Copyright © 2019 Proteinkollen. All rights reserved.

Vi förespråkar en hälsosam livsstil. Produkterna som visas på sidan bör inte användas som ett alternativ till en varierad, balanserad och hälsosam kost. Vissa kosttillskott ska ej användas vid graviditet eller ammande. Om Du lider av sjukdom, har allergier eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder någon av de produkter som visas på sidan. Om du är osäker på vad som är rekomenderade doseringar, dagliga intag etc. hänvisar vi dig till www.livsmedelsverkets.se riklinjer och rekomendationer. 

Vi tar inget ansvar gällande eventuella brister på produktens kvalitet, försenade leveranser eller övriga problem som kan uppstå i samband köp av en produkt som visas på sidan. All information som presenteras är hämtad från respektive återförsäljare. Proteinkollen.org deltar i några olika affiliate-program som ger oss ersättning för varje genomfört köp som sker via  våra länkar på sidan. Vi presenterar endast produkter från de återförsäljare som ingår i de affiliate-program som vi själva ingår i. Tredje part kan när som helst ändra eller avbryta kampanjer/erbjudanden och Proteinkollen kan ej hållas ansvarig för felaktig information. Även priset på produkterna kan komma att ändras utan att proteinkollen kan hållas ansvarig. Det finns ingen garanti för att återförsäljaren som kunden slussas vidare till alltid har det bästa priset på den specifika produkten. 

 

×
×

Kundvagn