Bästa Black Week Rabatterna

Det är allas favorit vecka; Black Week! Vart man än kollar finns det rabatter och erbjudanden på alla olika produkter och tjänster, ett paradis för oss som gillar att handla saker lite billigare än vanligt. Dock är det alltid lika jobbigt att ständigt leta hos alla olika återförsäljare för att jämföra vem som har de bästa black week och black friday rabatterna, men oroa er inte, vi på Proteinkollen har gjort hårdjobbet åt er. Vi kommer i det här inlägget att samla de absolut bästa rabatterna på kosttillskott som går att hitta under black week och black friday. Vi har noga valt ut de produkter som vi gillar mest och som har de högsta rabatterna, så fortsätt läsa för att spara både tid och pengar!


MM Sports

Vi börjar med våra favorit black week deals från MM Sports. Generellt måste vi säga att MM Sports tillsammans med Gymgrossisten har den absolut bästa rean överlag. Det är inga mesiga 20-30% rabatt här inte, utan vi har hittat flera bra produkter som har upp till 50% rabatt.

EAA från XLNT Sports – 159kr Med hela 45% rabatt är det helt klart ett köpvärt alternativ. Ett pris per portion på endast 3,87 kr gör att det nästan inte går att motstå detta erbjudande!

Limit Breaker från Jacked – 129kr Kanske veckans bästa rabatt på 63%! En kanonbra PWO från Jacked som just nu blev ännu lite mer prisvärd. 5,6 kr per portion för en bra pre-workout är inte något man hittar varje dag!

BCAA + Koffein från XLNT Sports – 159kr Sist men absolut inte minst har vi BCAA och koffein produkten från XLNT Sports som du just nu kan köpa 47% billigare än tidigare. En bra produkt som passar bra såväl innan som under gympasset!


Gymgrossisten

Som sagt så tycker vi även att Gymgrossisten inte snålar med bra black week rabatter på kosttillskott i år. Vi har försökt välja lite olika kosttillskott så att du som läser inte bara har rabatter på olika PWO´s och aminosyror.

100% Casein Gold Standard från Optimum Nutrition – 261kr 25% rabatt är inte årets största prisavdrag sett till procent men det är inte ofta som produkter från Optimum Nutrition överhuvudtaget har nedsatt pris, så vi tycker det är dags att passa på att fynda. Optimum är kända för sin höga kvalitet och goda smaker. Detta kasein är ett av marknadens mest populära, så vi tycker prislappen på 261kr känns prisvärt.

Mutant Mass från Mutant – 147kr Ett bra vassleprotein från ytterligare ett känt och omtyckte varumärken inom fitnessindustrin som just nu har hela 50% rea! 6,2kr per portion känns som ett kap i våra ögon och vi tycker att du definitivt bör kolla in det här erbjudandet om du är på jakt efter ett nytt proteinpulver!

The Butcher från Swedish Supplements – 279kr En PWO som fått mycket bra kritik sen den lanserades och är något av Swedish Supplements stjärna. Bra med koffein och andra trevliga ingredienser som man vill ha i en pre-workout. Just nu är den på 30% rabatt, ett ypperligt tillfälle att fylla på pwo-förrådet!


Proteinbolaget

Proteinbolaget har också några bra black week rabatter men inte lika bra som Gymgrossisten och MM Sports, vi har dock lyckats hitta två bra deals som du bör kolla närmare på!

BCAA Amino från Womens Best – 179kr Trots att vi själva inte provat några produkter från Womens Best, då de som namnet antyder riktar sig primär till kvinnor så kan vi inte undgå att lägga märke till när det finns bra rabatter på deras produkter. 33% rabatt är inte ofta man ser på något från Womens Best så känner du dig sugen att testa deras BCAA Amino så har du ett gyllene tillfälle nu!

Candy Series PWO från GAAM Nutrition – 149kr Det här blir den sista black week pre-workouten med rea för denna gång. 40% rea är inte blygt och vi gillar verkligen den här pwo:n. GAAM Nutrition har lyckats bra med sina Candy Series smaker och den smakar väldig gott enligt oss, dessutom har den bland annat 250 mg koffein per portion och andra bra ingredienser så som Beta-alanin. En väldigt köpvärd pre-workout, speciellt med tanke på rabatten!

Det var allt för oss den här gången. Vi hoppas att du hittade några bra black week och black friday rabatter på kosttillskott! Om inget i inlägget kändes spännande så tycker vi absolut att du ska kolla in våra olika produktsektioner, där har vi samlat alla populära produkter från Sveriges största återförsäljare! Kolla också gärna in vår Kampanjsida

Senaste inläggen

kontakta oss: proteinkollen@gmail.com

Copyright © 2019 Proteinkollen. All rights reserved.

Vi förespråkar en hälsosam livsstil. Produkterna som visas på sidan bör inte användas som ett alternativ till en varierad, balanserad och hälsosam kost. Vissa kosttillskott ska ej användas vid graviditet eller ammande. Om Du lider av sjukdom, har allergier eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder någon av de produkter som visas på sidan. Om du är osäker på vad som är rekomenderade doseringar, dagliga intag etc. hänvisar vi dig till www.livsmedelsverkets.se riklinjer och rekomendationer. 

Vi tar inget ansvar gällande eventuella brister på produktens kvalitet, försenade leveranser eller övriga problem som kan uppstå i samband köp av en produkt som visas på sidan. All information som presenteras är hämtad från respektive återförsäljare. Proteinkollen.org deltar i några olika affiliate-program som ger oss ersättning för varje genomfört köp som sker via  våra länkar på sidan. Vi presenterar endast produkter från de återförsäljare som ingår i de affiliate-program som vi själva ingår i. Tredje part kan när som helst ändra eller avbryta kampanjer/erbjudanden och Proteinkollen kan ej hållas ansvarig för felaktig information. Även priset på produkterna kan komma att ändras utan att proteinkollen kan hållas ansvarig. Det finns ingen garanti för att återförsäljaren som kunden slussas vidare till alltid har det bästa priset på den specifika produkten. 

 

×
×

Kundvagn