Bästa julklapparna för den som tränar!

De senaste dagarnas snöfall och minusgrader har fått en att verkligen känna av julens närvaro som ligger runt hörnet och väntar. Julen brukar för många innebära stora mängder mat, glögg och lussebullar, den perfekta trion för de som vill maximera gainsen helt enkelt. Men som inte de va nog så tänkte vi idag gå igenom våra top tre bästa julklapparna för den som tränar. Vi har försökt hålla produkterna så neutrala som möjligt, så att alla, oavsett träningserfarenhet eller intresse skulle bli glada när man öppnar paketet och ser vad som ligger inslaget. Och föresten, skäms inte över att köpa en julklapp till dig själv också, det förtjänar du! Men nog med småprat, nu ger vi oss in på det som alla är här för, de bästa träningsjulklapparna 2019!

Julklapp 1 – Knäskydd från SBD

Vårt första julklappstips ligger oss nära till hjärtat. Knäskydden från SBD är en av våra favoritprodukter någonsin att ha med i gymväskan. Användningsområdet är i allmänhet när du ska träna ben och i synnerhet när du ska köra knäböj. Fördelarna med dessa är många och vi anser att alla oavsett om du har 200 kg eller 60 kg på stången har nytta av dom. Först och främst ger knäskydden dig en otrolig stabilitet genom hela rörelsen, både på vägen ner i böjen och på vägen upp. Knäskydden kommer hjälpa dig att minimera skaderisken genom att hålla knäet rakt samtidigt som det kommer tillåta dig att förhoppningsvis lyfta lite tyngre, då du kommer märka att det blir en lite katapult-effekt när du är på väg upp. Ytterligare en fördel med knäskydden är att de håller dina knän varma, vilket är väldigt skönt när man behöver ta en längre vilotid efter jobbiga sets! SBD är dessutom världen bästa tillverkar av dessa skydd, man ser många elite atleter använda just deras produkter och många produkter är även godkända för tävling.

För den som aldrig använt knäskydd innan så kommer det säkerligen kännas lite obekvämt i början när du använder dom. Det är helt normalt, ge det några veckor så kommer du bli allt mer bekväm med hur det känns och fördelarna blir då allt mer tydliga. Ett tips från oss är att om du tror dig vara mellan två storlekar på skydden, t.ex. medium eller large så skulle vi råda att välja den mindre storleken. Skydden ska sitta åt tajt, är de för lösa så försvinner mycket av funktionen som de annars har!

Priset för knäskydden är 749kr, vilket kan kännas rätt mycket men med tanke på vad man får för pengar anser vi det är en värd summa pengar att spendera! Det är svårt att se hur det inte kan bli succé när en träningsintresserad för dessa under granen!

Du kan köpa knäskydden från SBD hos MM Sports

Julklapp 2 – THE BOX

Det andra julklappen är lite av et mysterium, vilket är precis varför det är en så bra och rolig grej att ge bort! THE BOX från Gymgrossisten är ett koncept som lanserade för något år sen som fått väldigt bra kritik och därav är det tillbaka i år igen! Som namnet kan antyda är det alltså en låda med hemligt innehåll som man köper, ingen vet exakt vad som är i denna utan innehållet ändras med tiden. Vi har som vanligt gjort vår research och har hittat tidigare upplagor av lådan och dess innehåll. Några exempel på vad som tidigare funnits i THE BOX är BCAA från Chained Nutrition, Proteinpulver från Optimum Nutrition, Off the Hook Pwo och NOCCO m.fl. Det är med andra ord inga dåliga produkter som skickas med utan du får verkligen värde för pengarna. På tal om värde, priset för en låda är 299kr och från de tidigare lådor vi hitta så låg snittvärde på 909kr och man fick mellan 10-15 olika produkter. Det innebär man får köpa produkterna till över 65% rabatt!

Vi gillar verkligen konceptet som Gymgrossisten tagit fram här, plus att det verkligen är en bra deal utifrån ett prisperspektiv. Om du har svårt att bestämma dig för vad du vill ge bort så kan THE BOX vara det rätta valet för dig eller känner du helt enkelt att du också vill ha lite spänning så varför inte beställa en låda till dig själv!

Du kan köpa THE BOX hos Gymgrossisten

Julklapp 3 – Addias Powerlift 4

Det sista julklappen för den träningsintresserade är lyftarskorna Adidas Powerlift 4. Äntligen finns det ett lite billigare alternativ på lyftarskorsmarknaden. Tidigare har priset på de flesta hög kvalitativa skorna legat en bra bit över tusenlappen men nu har Adidas bestämt sig för att ändra på det! Adidas Power Lift 4 är en perfekt lyftarsko för dig som är lite mer ny i gymmet. Du får en sko med ett lätt men slitstarkt material som ger både styrka och stöd i lyftet. Klacken är upphöjd en aning för dig som kanske har problem med djupet i knäböj. Vi gillar också kombinationen av snöre och rem på skon, det tillåter dig att få åt skon riktigt hårt runt foten vilket kommer maximera nyttan du får av skon. Nu kanske du tänker att du behöver träna väldigt tungt eller att skorna bara kan användas vid större övningar såsom knäböj. Det är helt fel enligt oss, skorna går att använda lika bra när du ska träna bröst som rygg eller ben. Att ha en stabil och välsittande sko när du tränar kommer att vara både skönt och funktionellt. Adidas har dessutom anpassat designen på skon för göra den användbar dagligen.

Vi nämnde tidigare att lyftarskor med bra kvalité tenderar att vara rätt dyra, ofta får man hosta upp mellan 1500-2000kr för ett par. Adidas har med Powerlift 4 modell lyckats hålla nere prislapp till endast 999kr! Det tycker vi är fantastiskt och det ger fler personer möjlighet att testa hur bra det verkligen är att använda lyftarskor när man tränar. Dessa skor är ett självklart alternativ att överväga skriv upp på sin önskelista!

Du kan köpa Adidas Powerlift 4 hos MM Sports

Vi hoppas att du med hjälp av vår lista över de bästa julklapparna för den som tränar hjälpte dig att välja vad du ska lägga under granen i år! Om du ändå inte hittade något du gillade så kan du se vem som har de bästa kampanjerna och rabatterna här!

Senaste inläggen

kontakta oss: proteinkollen@gmail.com

Copyright © 2019 Proteinkollen. All rights reserved.

Vi förespråkar en hälsosam livsstil. Produkterna som visas på sidan bör inte användas som ett alternativ till en varierad, balanserad och hälsosam kost. Vissa kosttillskott ska ej användas vid graviditet eller ammande. Om Du lider av sjukdom, har allergier eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder någon av de produkter som visas på sidan. Om du är osäker på vad som är rekomenderade doseringar, dagliga intag etc. hänvisar vi dig till www.livsmedelsverkets.se riklinjer och rekomendationer. 

Vi tar inget ansvar gällande eventuella brister på produktens kvalitet, försenade leveranser eller övriga problem som kan uppstå i samband köp av en produkt som visas på sidan. All information som presenteras är hämtad från respektive återförsäljare. Proteinkollen.org deltar i några olika affiliate-program som ger oss ersättning för varje genomfört köp som sker via  våra länkar på sidan. Vi presenterar endast produkter från de återförsäljare som ingår i de affiliate-program som vi själva ingår i. Tredje part kan när som helst ändra eller avbryta kampanjer/erbjudanden och Proteinkollen kan ej hållas ansvarig för felaktig information. Även priset på produkterna kan komma att ändras utan att proteinkollen kan hållas ansvarig. Det finns ingen garanti för att återförsäljaren som kunden slussas vidare till alltid har det bästa priset på den specifika produkten. 

 

×
×

Kundvagn