Bästa kosttillskotten 2020

Nytt år, nya möjligheter och nya kosttillskott som måste köpas! Vi på proteinkollen vill alltid att du som läsare ska på ett enkelt sätt hitta de bästa kosttillskotten för just dig och det är därför som vi startar 2020 med att sammanställa de tre bästa kosttillskotten som vi tycker alla borde köpa! Vi har provat de flesta populära produkterna på marknaden och har nu kokat ner det till just tre stycken produkter som vi tycker fyller alla krav för att klassas som ett bra kosttillskott.

Optimum Nutrition – Gold standard 100% Whey

Smak: Extreme milk chocolate

Ett av världens mest ikoniska varumärken när det kommer till kosttillskott, Optimum Nutrition gör en aldrig besviken. Efter så många år i branschen så har dom koll på hur man gör det, allt från proteinpulvret till omega-3 så kan man räkna med att Optimum levererar bland de bästa kosttillskotten. Just detta pulver kan vara det bästa proteinpulvret genom tiderna enligt vissa och vi är nog beredda att hålla med. Smaken, konsistensen och de breda användningsområdet är i världsklass, det passar till allt från en vanlig shake till att göra proteinpannkakor med. Vår absoluta favorit smak är extreme milk chocolate, men för dig som inte gillar choklad så rekommenderar vi vanilla ice cream eller banana cream.

Förutom att smaken är supergod så lägger vi även mycket vikt vid konsistensen. Det är svårt att dricka en shake som smakar bra om den har lätt för att klumpa sig. Det är dock inget problem med detta proteinpulver då konsistensen alltid är len och fin. Följ bara rekommendationen att bland cirka 1 dl pulver (30 gram) med 2-3 dl vatten så kommer du få en perfekt shake!

Prismässigt ligger pulvret i den högre rangen, du får betala 299kr för 900 gram pulver, det ger ett pris per portion på 10,31 kr. Det är lite pricy men det är en hög kvalitativt produkt som du får, vi anser att priset rättfärdigas av produkten!

Gold Standard 100% Whey från Optimum Nutrition är således ett självklart val för våra bästa kosttillskott för 2020! Du kan köpa Gold Standard 100% Whey här!

Aware Nutrition – Aware PWO

Smak: Sura Colanappar

Vi har tidigare skrivit ett lite längre inlägg om just Aware Nutritions Aware PWO, vill du lära dig mer om produkten i detalj kan du läsa den artikeln här.

Aware Nutrition är något av en underdog på kosttillskotts marknaden, de lanserade sin första produkt förra året, vilket är just Aware PWO. Nu har de även kommit med ett eget proteinpulver, som vi har för avsikt att testa framöver. Tillbaka till Aware PWO, detta kraftpaket innehåller allt som du kan tänka dig vilja ha i en pre-workout och kvalar därför in sig lätt under bästa kosttillskotten för i år.

I en skopa Aware PWO får du bland annat: 4000 mg Citrullinmalat, 2000 mg Beta-alanin och 200 mg koffein. Om inte dessa ingredienser säger dig något är det inte så konstigt men vi kan summera det med tre ord för dig, styrka, pump och uthållighet! Om du någon gång är orolig över att inte orka med ett helt pass eller bara känner dig lite småtrött, ta en skopa av denna PWO så kommer det ändras.

Med många PWO:er är det lätt att smaken offras när man ska göra innehållet bra. Det tycker vi att Aware har lyckats bra med att undvika. Aware PWO kommer i två smaker: Sura Colanappar och Sur Vattenmelon. Vi har endast provat Sura Colanappar och kan därför bara gå i god för den, men med tanke på den smaken skulle inte vi bli förvånade om Sur Vattenmelon också är god!

Priset kommer in på 349kr/burk, vilket är ungefär vad en PWO brukar kosta, inga konstigheter där. Du får 36 portioner per burk, vilket ger dig ett pris per portion på 9,69, ett bra pris med tanke på vad man får i vår mening! Just nu är det även på 20% REA och kostar endast 279kr/st!

Klicka här för att komma till erbjudandet!

Star Nutrition – Creatine

Vi måste avsluta vår lista över de bästa kosttillskotten med ett kreatin. Kreatin är förmodligen det kosttillskott där du får mest för pengarna. Fördelarna är många, utökad styrka, uthållighet och explosivitet är några av de vanligaste känneteckna för kreatinets funktion. Star Nutritions Creatine är enligt oss det bästa kreatinet tillgängligt just nu. Du får ett billig kosttillskott som inte är svårblandat och går ner lätt. Många kreatin har en tendens att vara som små stenar när man ska dricka det, men Star Nutrition har verkligen lyckats att undvika detta med den här produkten, stort plus!

Det är egentligen inte så mycket mer att säga, du betalar 99kr för ett kosttillskott som kommer hjälpa dig att bli starkare och bygga mer muskler, vad finns det inte att gilla? Är du intresserad av att lära dig mer om vad kreatinet gör mer i detalj samt vad det egentligen är så kan du läsa vår artikel om kreatin här.

Du kan köpa Star Nutrition Creatine här!

kontakta oss: proteinkollen@gmail.com

Copyright © 2019 Proteinkollen. All rights reserved.

Vi förespråkar en hälsosam livsstil. Produkterna som visas på sidan bör inte användas som ett alternativ till en varierad, balanserad och hälsosam kost. Vissa kosttillskott ska ej användas vid graviditet eller ammande. Om Du lider av sjukdom, har allergier eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder någon av de produkter som visas på sidan. Om du är osäker på vad som är rekomenderade doseringar, dagliga intag etc. hänvisar vi dig till www.livsmedelsverkets.se riklinjer och rekomendationer. 

Vi tar inget ansvar gällande eventuella brister på produktens kvalitet, försenade leveranser eller övriga problem som kan uppstå i samband köp av en produkt som visas på sidan. All information som presenteras är hämtad från respektive återförsäljare. Proteinkollen.org deltar i några olika affiliate-program som ger oss ersättning för varje genomfört köp som sker via  våra länkar på sidan. Vi presenterar endast produkter från de återförsäljare som ingår i de affiliate-program som vi själva ingår i. Tredje part kan när som helst ändra eller avbryta kampanjer/erbjudanden och Proteinkollen kan ej hållas ansvarig för felaktig information. Även priset på produkterna kan komma att ändras utan att proteinkollen kan hållas ansvarig. Det finns ingen garanti för att återförsäljaren som kunden slussas vidare till alltid har det bästa priset på den specifika produkten. 

 

×
×

Kundvagn