Bästa PWO 2020

Många av oss har precis satt upp nya mål för 2020, ett av våra mål är bli starkare i våra favoritövningar såsom benböj och bänkpress. I grund och botten krävs det alltid hårt arbete och mycket disciplin kring såväl träning, kost och sömn för att uppnå träningsrelaterad mål. Man ska aldrig underskatta vad ett bra träningsschema och konsekventa 8-timmar per natt kan göra för dina resultat, börja alltid med att få grundpelarna på plats och detta är helt upp till dig att jobba på! Med detta i åtanke så vill vi på Proteinkollen ändå hjälpa dig på bästa möjliga sätt för att du ska få en skjuts på traven mot dina nya och spännande mål. Vi är stora förespråkare för kosttillskott och hur dessa kan användas för att påskynda, underlätta och förbättra vissa delar av din träning och dina resultat. Ett klassiskt och omtyckt kosttillskott är PWO eller pre-workout och det är just PWO som vi tänkte fokusera på idag.

Vad är en pre-workout?

Som namnet antyder är detta ett kosttillskott som ska tas innan träningspasset. Anledningen är simpel, det ska ge dig en extra kick av energi så att du kan prestera bättre i gymmet. Många upplever ett ökat fokus, mer energi samt bättre styrka och pump under ett träningspass efter att man konsumerat en skopa BRA pre-workout. Anledningen till att vi highlightar just ordet BRA är för att tyvärr finns väldigt många pre-workouts som inte lyckas leverera det som den ska göra. Enligt oss är det tre specifika ingredienser som vi letar efter när vi väljer vilken PWO vi ska köpa, övriga ingredienser är i vår mening inte lika intressanta. Den första ingrediensen är koffein, det är en välkänt stimulativt ämne som de allra flesta av oss konsumerar på ett eller annat sätt till vardags, såsom kaffe eller energidrycker. Koffein är helt enkelt det bästa valet för att snabbt få upp energinivån i kroppen så att du känner dig mer alert och pigg. Vi vill helst se att det finns runt 200mg koffein per portion i den pre-workouten vi köper. Den andra ingrediensen vi letar efter är Beta-alanin. Beta-alanin är en aminosyra som är känd för att också ge en stimulerade effekt och bidra till ökad energi och bättre uthållighet, ett självklart måste i en PWO. Den sista ingrediensen som vi vill se med i innehållsförteckningen är Citruline malate, även detta är en aminosyra. Citruline malate upplevs ge en ökad explosivitet, styrka och pump, den heliga triaden för oss som tränar regelbundet. Dessa tre ingredienser spelar en härligt symfoni när de kombineras i en och samma pre-workout och kommer med största sannolikhet att få dig extra pigg och stark när du jobbar mot dina nyårsmål!

Vilken PWO ska jag köpa?

Nu när ni vet ungefär vad ni ska leta efter i en PWO så är det bara börja att kolla runt på marknaden vad det finns tillgängligt. Vi tänkte dock göra livet lite enklare för dig så du sparar tid och lista de bästa pwo produkterna för 2020 som vi gillar allra mest. Kom ihåg att detta är endast de bästa pre-workout produkterna enligt oss, allt är subjektivt så vi rekommendera att du provar dig fram för att hitta en produkt som passar just dig!

1. GAAM Nutrition – Candy Series PWO

En av våra favorit pre-workouts är GAAM Nutritions Candy Series PWO. I detta lilla kraftpaket får du per portion 250 mg koffein, 2500 mg Beta-alanin och 1500 mg Citruline malate. Detta kommer också till en väldigt bra prislapp, du betalar 249kr/burk som innehåller 28 portioner. Det ger ett pris per portion på 8,8 kr, ett bra pris med tanke på innehållet! Dessutom är det en gäng bra smaker som du har att välja mellan och som namnet antyder är det med godisinriktning, vår favoritsmak är Fizzy Bottles! Köp den här!

2. Optimum Nutrition – Gold Standard Pre-Workout

Ytterligare en av de bästa PWO produkterna enligt oss är Optimum Nutritions med sin Gold Standard Pre-Workout. Optimum Nutrition är ett ikoniskt varumärke inom kosttillskott- och träningsbranschen, man kan lita på att de levererar en bra produkt. I denna PWO får du 175 mg koffein per portion, en något lägre dos än i den första produkten vilket kan vara fördelaktigt för dig som är känslig mot för höga doser koffein. Utöver koffeinet hittar vi 1500 mg Beta-alanin och Citruline malate per portion. Med andra ord kan man säga att denna pre-workout kan passa personer med lite mindre erfarenhet av pwo produkter. Det är ett bra alternativ för dig som ska köpa din första pwo! Priset landar på 269kr/burk med 30 portioner, det ger oss ett pris per portion på 8,96 kr. Köp den här!

3. Raw – Rampage

Sist men inte minst har vi en pre-workout vid namn Rampage från Raw. Bara namnet får en att fatta att detta är the real deal och det är det starkaste produkten som vi kommer att presentera här idag. Rampage innehåller 300 mg koffein, 4000 mg Beta-alanin och 2000 mg Citruline malate per portion, spänn fast säkerhetsbältet för här blir det åka av! Du är när till garanterad att få ett bra gympass med en skopa Rampage i kroppen och det är därför vi tycker den kvalificierar sig in på vår lista över de bästa pre-workout produkterna 2020! Just nu kan du även köpa den till 20% rabatt och du betalar då 215kr/burk vilket ger ett pris per porttion på 10,75 givet de 20 portionerna per burk! Köp den här!

Nu när vi redogjort för de bästa PWO produkterna så kommer vi att fortsätta med samma koncept för proteinpulver, bcaa och kreatin. Så håll utgick på hemsida för att se vilka produkter som vi kommer att hylla där. Till dess önskar vi dig en trevlig dag och ett bra gympass!

Jämför marknadens mest populära pwo produkter här!

kontakta oss: proteinkollen@gmail.com

Copyright © 2019 Proteinkollen. All rights reserved.

Vi förespråkar en hälsosam livsstil. Produkterna som visas på sidan bör inte användas som ett alternativ till en varierad, balanserad och hälsosam kost. Vissa kosttillskott ska ej användas vid graviditet eller ammande. Om Du lider av sjukdom, har allergier eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder någon av de produkter som visas på sidan. Om du är osäker på vad som är rekomenderade doseringar, dagliga intag etc. hänvisar vi dig till www.livsmedelsverkets.se riklinjer och rekomendationer. 

Vi tar inget ansvar gällande eventuella brister på produktens kvalitet, försenade leveranser eller övriga problem som kan uppstå i samband köp av en produkt som visas på sidan. All information som presenteras är hämtad från respektive återförsäljare. Proteinkollen.org deltar i några olika affiliate-program som ger oss ersättning för varje genomfört köp som sker via  våra länkar på sidan. Vi presenterar endast produkter från de återförsäljare som ingår i de affiliate-program som vi själva ingår i. Tredje part kan när som helst ändra eller avbryta kampanjer/erbjudanden och Proteinkollen kan ej hållas ansvarig för felaktig information. Även priset på produkterna kan komma att ändras utan att proteinkollen kan hållas ansvarig. Det finns ingen garanti för att återförsäljaren som kunden slussas vidare till alltid har det bästa priset på den specifika produkten. 

 

×
×

Kundvagn