Recension Amino Energy från Optimum Nutrition

I och med att det är allas favorit årstid sommar så tycker vi att det var lämpligt med något läskande som kan släcka törsten i denna värme. Vi har idag valt att kolla närmare på Amino Energy från Optimum Nutritution, ett av världens mest välkända och omtyckta varumärken inom kosttillskott. Det känns nästan säkert att en produkt från Optimum Nutrition kommer att vara en succé. Kvaliten är alltid hög, smakerna är goda och ingredienserna är utvalda för att fylla ett specifikt syfte. Amino Energy innehåller både BCAA och Koffein, vilket gör den till en perfekt kombination av PWO och klassisk BCAA dryck. Du får med andra ord två produkter i en.

Utöver koffein och aminosyror innehåller den dessutom en annan favorit Beta-Alanin. Koffein ger en ökad känsla av energi och fokus, vilket många gillar att känna under träningspasset. Aminosyrorna kommer att stimulera proteinsyntesen, vilket är viktigt för att maximera muskeluppbyggnad samt för att minimera muskelnedbrytningen. Amino Energy fungerar därav lika bra under en bulk som under en deff och överlag är det en bra och mångsidig produkt.

Amino Energy kommer i ett tiotal olika smaker men vår personliga favorit är Fruit Fusion.

Köp Amino Energy hos Gymgrossisten!

Tryck här för att jämföra Amino Energy mot andra produkter!

Senaste inläggen

kontakta oss: proteinkollen@gmail.com

Copyright © 2019 Proteinkollen. All rights reserved.

Vi förespråkar en hälsosam livsstil. Produkterna som visas på sidan bör inte användas som ett alternativ till en varierad, balanserad och hälsosam kost. Vissa kosttillskott ska ej användas vid graviditet eller ammande. Om Du lider av sjukdom, har allergier eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder någon av de produkter som visas på sidan. Om du är osäker på vad som är rekomenderade doseringar, dagliga intag etc. hänvisar vi dig till www.livsmedelsverkets.se riklinjer och rekomendationer. 

Vi tar inget ansvar gällande eventuella brister på produktens kvalitet, försenade leveranser eller övriga problem som kan uppstå i samband köp av en produkt som visas på sidan. All information som presenteras är hämtad från respektive återförsäljare. Proteinkollen.org deltar i några olika affiliate-program som ger oss ersättning för varje genomfört köp som sker via  våra länkar på sidan. Vi presenterar endast produkter från de återförsäljare som ingår i de affiliate-program som vi själva ingår i. Tredje part kan när som helst ändra eller avbryta kampanjer/erbjudanden och Proteinkollen kan ej hållas ansvarig för felaktig information. Även priset på produkterna kan komma att ändras utan att proteinkollen kan hållas ansvarig. Det finns ingen garanti för att återförsäljaren som kunden slussas vidare till alltid har det bästa priset på den specifika produkten. 

 

×
×

Kundvagn