Recension Complete PWO 2.0 från Aldrig Vila

Vi befinner oss redan i mitten av juli och vi hoppas att alla har haft en skön sommar än så länge, med sol, bad och träning!

Som många kanske märkt är det väldigt mycket mer krävande att få till ett bra träningspass i denna värme som vi fått senaste veckorna. För att få en extra skjuts och energi till passet vill vi denna månad lyfta fram denna grymma Pre-Workout från ett av våra favorit varumärken: Aldrig Vila. Complete Pre Workout 2.0 lever verkligen upp till namnet Pre-Workout och har allt som du kan tänka dig önska. Den är packad med bland annat hela 275 mg koffein samt beta-alanin och l-arginin för ökad pump.

Innehåll per portion

Koffeinet ger dig en ökad energinivå och fokus under ett antal timmar efter att du konsumerat det, ett väldigt bra kosttillskott att få i sig innan träningspasset. Beta-alanin bidrar också till en ökad energi och uthållighet, många känner igen beta-alanin för den stickande känsla i huden som kan uppstå i samband med att man dricker det. Sammantaget gör detta en väldigt bra och komplett PWO som passar dig som vill maximera träningspasset och få en extra bra pump!

En burk innehåller 330 gram pulver vilket motsvarar 30 portioner. Priset per portion är 13,30 kr, det är helt klart inte den billigaste PWO:n på marknaden men med tanke på kvaliten och ingredienserna får du ändå mycket för pengarna!

Vi på Proteinkollen önskar dig en fortsatt trevlig sommar och många bra gympass framöver!

Köp Complete Pre Workout 2.0 hos MM Sports

Här kan du jämföra Complete PWO 2.0 mot andra Pre-Workouts

Senaste inläggen

kontakta oss: proteinkollen@gmail.com

Copyright © 2019 Proteinkollen. All rights reserved.

Vi förespråkar en hälsosam livsstil. Produkterna som visas på sidan bör inte användas som ett alternativ till en varierad, balanserad och hälsosam kost. Vissa kosttillskott ska ej användas vid graviditet eller ammande. Om Du lider av sjukdom, har allergier eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder någon av de produkter som visas på sidan. Om du är osäker på vad som är rekomenderade doseringar, dagliga intag etc. hänvisar vi dig till www.livsmedelsverkets.se riklinjer och rekomendationer. 

Vi tar inget ansvar gällande eventuella brister på produktens kvalitet, försenade leveranser eller övriga problem som kan uppstå i samband köp av en produkt som visas på sidan. All information som presenteras är hämtad från respektive återförsäljare. Proteinkollen.org deltar i några olika affiliate-program som ger oss ersättning för varje genomfört köp som sker via  våra länkar på sidan. Vi presenterar endast produkter från de återförsäljare som ingår i de affiliate-program som vi själva ingår i. Tredje part kan när som helst ändra eller avbryta kampanjer/erbjudanden och Proteinkollen kan ej hållas ansvarig för felaktig information. Även priset på produkterna kan komma att ändras utan att proteinkollen kan hållas ansvarig. Det finns ingen garanti för att återförsäljaren som kunden slussas vidare till alltid har det bästa priset på den specifika produkten. 

 

×
×

Kundvagn